Niet-reguliere vieringen

Mariavesper en Allerzielen

Voor de Mariavesper op donderdag 15 oktober a.s. om 19.00 uur hoeft u zich telefonisch niet aan te melden Uit ervaring weten wij dat het aantal kerkgangers het maximale aantal niet zal overschrijden. U kunt volstaan met het bij binnenkomst op een lijst, uw naam en telefoonnummer te vermelden. Verder gelden dezelfde regels als bij de zondagvieringen.
 
Voor de Allerzielenviering volgt een nader bericht in de Nieuwsbrief.

Woensdagmorgen- en 1e Vrijdagvieringen

In verband met de Corona-regels vinden de woensdagmorgen- en 1e vrijdagvieringenplaats in de Dagkerk. Ook voor deze Vieringen hoeft u zich niet telefonisch aan te melden. U kunt volstaan met het bij binnenkomst vermelden van uw naam en telefoonnummer op een lijst. Verder gelden de regels zoals tijdens de zondagvieringen.