Jongeren

Jongeren mee naar Lourdes

Van 28 april tot en met 5 mei 2018 (Tulpvakantie) is er weer de geheel verzorgde bisdom bedevaart naar Lourdes.

Voor jou als jongere een uitgesproken kans om deze mooie bedevaartsplaats te ontdekken.(Lourdes in Zuid-Frankrijk, met haar mooie grot waar Maria in 1858 meerdere malen verscheen aan Bernadette Soubirous)

De reis is per TGV. We overnachten in een driesterrenhotel op basis van volpension.Naast het bedevaartprogramma worden er nog een aantal leuke excursies georganiseerd.

Vanaf 12 jaar kun je met ons mee! Er is begeleiding aanwezig.

* je kan mee als misdienaar of acoliet.

* je kan mee als rolstoel duwer

* je kan zingen in het koor
* ben jij iemand die graag foto’s, vlogs of verhalen voor Facebook en YouTube maakt ook dan kun je mee zodat de hele parochie op de hoogte blijft.
* wil je als maatschappelijke stagiaire mee of weet je iemand die nog stage moet lopen sluit je bij ons aan.

Maar dit alles is niet verplicht, je kunt ook gewoon mee om Lourdes te ervaren.

“Verschillende van onze jongeren die al eerder meegingen naar Lourdes, kunnen jou vertellen dat deze reis op hun een enorme indruk heeft achtergelaten”

Kosten voor deze reis zijn 399,- (voor jongeren van 12 tot en met 25 jaar). Ook gaan we de komende maanden nog acties ondernemen om nog verder tegemoet te komen in de reiskosten.
Ben je ouder dan 25 jaar en wil je mee informeer dan even naar de prijs.

Geld mag geen reden zijn voor jou, om niet mee te gaan op deze reis!
Lijkt het je leuk maar heb je nog wel wat vragen of wil jij je gelijk aanmelden neem dan contact op met: Wil van der Veldt, 030-6561063 of Rian van Kleef, 06-43267201

* Begin volgend jaar (datum nog nader te bepalen) vindt er nog een informatieavond plaats speciaal voor jongeren en hun ouders of verzorgers.