Oecumenische activiteiten

Oecumenische activiteiten

Ontmoeting met Dorpsgenoten


De volgende Ontmoetingsmiddag zal zijn op zondag 8 december van 14.30 tot 17.00 uur in het Zaaltje bij de H. Nicolaaskerk. Op deze middag kunnen er kerststukjes gemaakt worden. Hiervoor is het handig om een schaar en tangetje mee te nemen. Hier omheen is er tijd voor gezellig samenzijn onder het genot van een kop koffie of thee en een drankje. Voor de kostenbestrijding kunt u een bijdrage in de hiervoor bestemde pot geven. Mocht vervoer een probleem zijn dan kan dit worden geregeld via tel. 030-6562977.

De volgende ontmoeting zal zijn op zondag 12 januari op dezelfde tijd en plaats. Dan zal Andrea Liebrand vertellen over haar werk als muziektherapeute in een verpleeghuis en dit muzikaal laten klinken met zang en gitaar. Onderwijl kan er ook genoten worden van vers gebakken wafels.

Eten met Dorpsgenoten

Het Eten met Dorpsgenoten zal wegens de kerst in december een week eerder zijn. Dat is dan op de 3e maandag, 16 december. Vindt u het fijn om samen te komen met anderen die ook regelmatig alleen eten, komt u dan naar De Meenthoek bij het Witte Kerkje. Voor € 5 krijgt u een driegangenmaaltijd.De maaltijd wordt om 18.00 uur geserveerd. U kunt zich aanmelden op woensdag 11 december tussen 17 en 18 uur via telefoonnummer 030-6562089 met vermelding van uw naam en telefoonnummer. Het aantal deelnemers bedraagt maximaal 32.

De navolgende keer zal het samen etengebeuren op maandag 27 januari op dezelfde tijd en plaats.Aanmelden kan dan op woensdag 22 januari via bovenstaand telefoonnummer.