Oecumenische activiteiten

Oecumenische activiteiten

Ontmoeting met Dorpsgenoten


In juni is er geen Ontmoeting met Dorpsgenoten vanwege het Pinksterweekend en daarna is er de jaarlijkse zomerstop. De volgende Ontmoetingsmiddag zal zijn op zondag 8 september van 14.30 tot 17.00 uur in het Zaaltje bij de H. Nicolaaskerk. Op deze middag  zal Hans Peters weer een mooi verhaal over vogels in de natuur presenteren in woord en beeld. Hier omheen is er tijd voor gezellig samenzijn onder het genot van een kop koffie of thee en een drankje. Voor de kostenbestrijding kunt u een bijdrage in de hiervoor bestemde pot geven. Mocht vervoer een probleem zijn dan kan dit worden geregeld via tel. 030-6562977.

Eten met Dorpsgenoten

Het Eten met Dorpsgenoten zal de volgende keer plaatsvinden op maandag 22 juli in de Meenthoek bij het Witte Kerkje. Vindt u het fijn om samen te komen met anderen die ook regelmatig alleen eten, komt u dan naar De Meenthoek bij het Witte Kerkje. Voor € 5 krijgt u een driegangen-maaltijd. De deur gaat open om 18 uur en om 18.30 uur wordt de maaltijd geserveerd. U kunt zich aanmelden op woensdag 17 juli tussen 17 en 18 uur via telefoonnummer 030-6562089 met vermelding van uw naam en telefoonnummer. Het aantal deelnemers bedraagt maximaal 32.

De navolgende keer zal het samen eten gebeuren op maandag 26 augustus op dezelfde tijd en plaats. Aanmelden kan dan op woensdag 21 augustus tussen 17 en 18 uur via genoemd telefoonnummer.