Kerstconcert Multiple Voice in Witte Kerkje UITVERKOCHT

Op vrijdagavond 21 december 2018 geeft het koor Multiple Voice een sfeervol kerstconcert in  het Witte Kerkje in Odijk. Zowel populaire als minder bekende engelstalige kerstliederen staan op het programma. De bijzondere ambiance en akoestiek van het Witte Kerkje zal door het koor tevens worden benut om een enkel muziekstuk uit hun regulier repertoire ten gehore te brengen.
Het koor staat uit circa 25 leden en staat al bijna vijftien jaar onder leiding van dirigent Michael van Breemen (tevens piano). Speciaal voor dit kerstconcert wordt het koor versterkt door twee violistes, een celliste en een gitarist.
Het Witte Kerkje biedt slechts ruimte aan een beperkt aantal belangstellenden. Het kerstconcert is dan ook inmiddels uitverkocht, via voorverkoop van de toegangskaarten aan de eigen leden. Geen wonder dat het koor uitkijkt naar dit concert: een volle kerk zal de sfeer extra bijzonder maken!
Geen kaartjes voor dit kerstconcert? Multiple Voice zingt ook in de Kerstviering op Eerste Kerstdag in de H. Nicolaaskerk om 11.00 uur (met als voorganger pastor Lilian Weijman). U bent van harte welkom!