Fietstocht Kevelaer

Gaat u/ ga je mee op de fiets naar Kevelaer samen met de acolieten en misdienaars?

Ook dit jaar wordt er weer een fietstocht vanuit onze PJXXIII parochie georganiseerd naar de bedevaartplaats Kevelaer. De misdienaars en acolieten die mee willen om de diverse vieringen in Kevelaer te dienen tijdens de bedevaart van de Broederschap van Utrecht (28 en 29 augustus) hebben hiervoor ook een speciale uitnodiging ontvangen. (vorig jaar niet, gingen zij met de bus)

Al zes jaar gaan de misdienaars op de fiets naar Kevelaer (vorig jaar niet, gingen zij met de bus) en iedereen vond dit een hele mooie ervaring. Dit jaar gaan we dus voor de zevende keer op de fiets!! Heen en gedeeltelijk terug.

Vind u/vind je dit ook een leuke uitdaging en fiets je graag mee met deze bedevaart; ook u/jij kan meefietsen!

De fietstocht vindt plaats van 27 t/m 30 augustus. Op 28 augustus komt de fietsbedevaart aan in Kevelaer en draait vanaf dat moment het bedevaartprogramma t/m 29 augustus mee.

Onkosten:

Verblijf( twee nachten) in Kevelaer; € 45 (per nacht, overnachting op een ‘Rugzakzaal’)
€ 65 (per nacht, overnachting in een tweepersoonskamer)

Voor wat betreft de eerste overnachting en het eten en drinken tijdens de fietstocht wordt een bijdrage gevraagd (ong. €45).
Met de fietstocht gaat volwassen begeleiding mee. Ook een volgwagen met daarin alle bagage rijdt mee. Vind u/vind jij het na dit alles gelezen te hebben leuk om (weer) mee te gaan naar Kevelaer of wil je meer informatie, neem dan contact op met : Rian van Kleef (rian@life-spirit.nl, tel. 06-43267201) of

Wil v/d Veldt (johnvanderveldt@kpnmail.nl, tel.0306561063)

Opgeven zo snel mogelijk, uiterlijk maandag 1 juli a.s.

In juli is er informatieavond waarop u/je nog meer informatie krijgt omtrent opstapplaatsen, tijden enz.