Carnavalviering in Odijk

Gezamenlijke carnavalviering op 23 februari 2020 om 10:00 uur.


Voorganger in de Eucharistieviering is pastor Adri Verweij.
De carnavalviering heeft als thema: “ Mag het ietsje meer wezen ”. Deze speciale viering is een vervolg op reeds jarenlange succesvolle carnavalvieringen in de St. Barbarakerk in Bunnik en de H. Nicolaaskerk in Odijk. Het initiatief en de organisatie zijn evenals vorige jaren in handen van de carnavalverenigingen de Leutkikkers uit Bunnik en de Rijnpinters uit Odijk.  De organisatie vindt plaats in nauwe samenwerking met de beide geloofsgemeenschappen. De muzikale ondersteuning is van Boerenkapel ‘BlaasVaak’ en solisten Jos Vossen (trompet) Hans Simons (bugel).       

“Prins Bright van Ojik” met zijn President Polar en “Prins Albèr van Kikkerloo” met zijn Adjudant Martin zullen hun traditioneel geklede raden én gardes voorgaan en hopen op uw aller aanwezigheid. Het belooft opnieuw een bijzondere en feestelijke viering te worden!

Iedereen is van harte welkom en mag feestelijk uitgedost naar de Odijkse Nicolaaskerk komen!