Vertoning ongewenste informatie

Als webmaster heb ik signalen gekregen over de vertoning van ongepaste, vaak gênante, informatie bij het gebruik van de website. Bij doorverwijzing (links naar externe sites zoals de fotoalbums en de kerkradio) komt men niet terecht bij de gewenste pagina maar op bv reclamesites of zogenoemde ‘Adultsites’.

Uit onderzoek en consultatie bij Yourhosting, waar deze website is ondergebracht, blijkt dit niet aan de website te liggen maar aan de informatie op de computer van de bezoeker. Deze informatie komt van eerder bezochte websites en opgeslagen cookies.

Het advies is daarom de webgeschiedenis en cookies te verwijderen.

De site www.nicolaaskerkodijk.nl maakt op geen enkele manier gebruik van cookies. Door de gebruikte browser (Edge, Google Chrome, Firefox, Safari, etc.) wordt wel op basis van locale instellingen het surfgedrag bijgehouden. Deze gegevens worden opgeslagen in de webgeschiedenis.

Heeft u vragen gebruik dan onderstaand formulier.

Eef Goes
Webmaster