12 maart – Voorjaarsconcert van Multiple Voice en Odeon

Na een eerder succesvol gezamenlijk concert in 2019 gaan het koor Multiple Voice uit Odijk, o.l.v. Michael van Breemen, en Muziekvereniging Odeon uit Soesterberg, o.l.v. Gerrit de Weerd, opnieuw samenwerken om twee voorjaarsconcerten te verzorgen.

Het koor Multiple Voice verbonden aan de Nicolaaskerk in Odijk bestaat ruim 35 jaar en zingt naast religieuze liederen, ook Engelstalige songs en bekende popnummers, meestal 4- of zelfs 5-stemmig gearrangeerd.

Het harmonieorkest van muziekvereniging Odeon uit Soesterberg is een groep van gevorderde en amateurmuzikanten, bestaande uit houtblazers, koperblazers en slagwerk. Dit orkest bestaat al sinds 1927 en staat bekend om het hoge niveau.

Het koor en het harmonieorkest gaan nieuwe en bestaande nummers uit hun repertoire ten gehore brengen om u een sfeervolle muzikale avond of middag te bezorgen, waarbij uiteraard een aantal nummers gezamenlijk uitgevoerd worden.

-+

Wanneer en waar?

Zaterdag 11 maart om 20.00 uur in de Vredekerk,
Generaal Winkelmanstraat 101 in Soesterberg

Zaal open 19.30 uur.
Voor meer info over deze uitvoering via www.muziekverenigingodeon.com


Zondag 12 maart om 15.00 uur in de Nicolaaskerk,
Nicolaaslaan 1 in Odijk

Zaal open om 14.30 uur.
Kaarten voor 12 maart à € 10,00 in de voorverkoop bij:
Ester Bijvang via ebijvang@gmail.com
Elma van Wijk, Koekoeksbloem 10, Odijk, 06-46552067 
Voor meer info:www.multiple-voice.nl.
Mogelijk zijn er na de voorverkoopook nog kaartjes direct aan de zaal te verkrijgen.