Kerst binnen en buiten de Nicolaaskerk

Wat is Kerst zonder een kerststal en een kerstboom? Onze Nicolaaskerk Odijk heeft beide. De laatste dagen is er hard gewerkt om alles op te stellen en op te zetten. Kom kijken en laat bij de kerstboom je eigen kerstgedachte achter in de boom.

De afgelopen dagen is hard gewerkt aan het opzetten van de kerststal in onze kerk. Dit jaar op een nieuwe plek voor het kerkorgel. Tijdens de gezinsviering op kerstavond wordt het kerstkindje in de kribbe gelegd en op 1e en 2e kerstdag is de kerk van 14.00 tot 16.00 uur geopend om de kerststal helemaal te bewonderen voor het ultieme kerstgevoel. Komt allen kijken!

Hij staat er weer: de grote wensboom op het plein van de H. Nicolaaskerk aan de Sint Nicolaaslaan 1 in Odijk. Iedereen in Odijk is uitgenodigd hierin een kerstgedachte achter te laten in de vorm van een gedicht, een wens op een kerstbal of een andere, kleurrijke, regenbestendige kerstversiering. Of brand een eigen kerstlichtje bij de boom. Zo zetten we, in de donkere dagen voor kerst, het groeiend kerstgevoel gezamenlijk in de spotlights.