Jubileumviering Nicolaaskerk Odijk 60 jaar

Zondag, op 1 september, werd het 60-jarig bestaan van de Heilige Nicolaaskerk in Odijk groots gevierd met een mooie jubileumviering met als thema ‘Samen vieren’.

TOEKOMST

Er werd niet alleen stil gestaan bij het verleden, vol mooie momenten en dierbare herinneringen, maar ook werd de toekomst van de mooie kerkgemeenschap gevierd. 

Voorzitter Matthijs Marell: ,,Het jubileumjaar is voor ons een mooi moment om met hoop en enthousiasme te kijken naar de tijd die voor ons ligt. Een toekomst waarin we zullen moeten veranderen, maar waarin we vooral samenblijven groeien, verbinden en vieren.”

Aan het eind van de viering sprak de voorzitter nog zijn dankwoord uit aan voorganger pastoor Fred Hogenelst en aan alle vrijwilligers die altijd, maar ook nu in het bijzonder bij dit feest, op de voor- en achtergrond zich hebben ingezet voor de Nicolaasgemeenschap.

Ook werden de sponsoren bedankt, in het bijzonder Stichting Vrienden van het Witte Kerkje en uitvaartondernemers Miltenburg en Via Madeleine. 

Er werden ook nog twee koorleden in het zonnetje gezet die, net als de kerkgemeenschap, ook al zestig jaar bij het koor Vox Odicencis zingen, Miep van de Hoge en Wil Snel.

Na afloop van de viering werd er nog lang gezellig nagepraat in de dagkerk en op het kerkplein onder het genot van een hapje, drankje en heerlijk ijs.