Vitaliteitsprogramma najaar 2018

In onze Geloofsgemeenschap H. Nicolaas is recentelijk een Vitaliteitstraject gestart. Daarbij buigen wij onszelf over onze toekomst. Waar zit onze kracht? In welke behoefte kunnen en willen wij voorzien? Hoe blijven wij vitaal en van betekenis? Nu en in de toekomst?

Om een antwoord te krijgen op deze vragen, organiseerden wij in het eerste halfjaar van 2018 een reeks van nieuwe activiteiten, aanvullend op het bestaande, vertrouwde aanbod van zondagse vieringen. Zo probeerden wij op andere wijze te voorzien in de lokale behoefte op het terrein van onze kernwaarden Geloof, Verdieping en Verbinding.

Hoewel het aantal deelnemers nog mag groeien, vormen de ontvangen positieve reacties voor ons voldoende aanleiding om ook voor komend najaar een activiteitenprogramma samen te stellen, dat wij hierbij graag aan jou presenteren. Niet alleen succesvolle activiteiten uit het eerste halfjaar, maar ook nieuwe activiteiten vind je erin terug.

Met dit najaarsprogramma richten wij ons specifiek op de leeftijdscategorie 25-60 jaar. Op jou dus. Jij kan deel uitmaken van de toekomst van de Odijkse Nicolaaskerk. Kijk in de rubriek Activiteiten – Agenda voor meer informatie.

Doe mee. Meld je aan voor één of meer van deze activiteiten. Je bent welkom.

Bekijk het complete Najaarsprogramma 2018