Thuiskomst Round Robin boekjes

Round Robin is een doorgeefproject waarbij een soort ‘vriendenboekjes-voor-volwassenen’ rondreizen in een vaste groep mensen. Vanuit de vitaliteitsactiviteiten bleek dat veel mensen wel op zoek zijn naar verbinding en inspiratie, maar dat het door de (te) drukke agenda’s moeilijk is een datum te vinden waarop iedereen bij elkaar kan komen. Het doorgeefproject bleek een goed alternatief.
In totaal deden maar liefst 14 mensen aan deze ronde van het project mee.

In oktober vorig jaar gingen hun boekjes leeg ‘op reis’. Afgelopen weekend zijn ze weer thuis bij de oorspronkelijke eigenaar. Maar nu natuurlijk vol met bijdragen van de andere groepsleden, speciaal voor elkaar gemaakt.

Al bladerend door de verschillende boekjes is fantastisch om te zien wat andere mensen voor elkaar gemaakt hebben. De zorg en aandacht waarmee de pagina’s zijn gevuld spatten er van af! Er deden ook mensen mee die elkaar niet kenden. Door de dingen die ze maakten en schreven, hebben ze elkaar op een heel speciale en persoonlijke manier leren kennen. Verbinding en inspiratie, met een vleugje geloof, bleken goede ingrediënten voor het slagen van het project.

Vanwege dat succes maakt het project binnenkort een doorstart. De nieuwe ronde start in februari.

Het thema van die ronde wordt: “van winter naar lente en zomer”. Heel toepasselijk omdat de boekjes op reis gaan in de winter en net voor de zomervakantie weer thuis zullen komen.

Er is plaats voor nieuwe deelnemers. Dus: gun je jezelf meer tijd voor creativiteit en inspiratie, en vind je het leuk om dat met een groep te delen? Doe mee!

Vragen? Stuur een email naar vitaliteit.nicolaaskerkodijk@gmail.com.