Viering Allerzielen

Binnen de geldende coronamaatregelen (max. 30 kerkgangers) organiseren wij in Odijk,  op maandag 2 november twee besloten vieringen, uitsluitend op uitnodiging.
De middagviering is een Woord- en Gebedsviering met als voorganger Bert Staal en begint om 15.30 uur en de avondviering is een Eucharistieviering met voorganger pastor Adri Verweij en begint om 19.30 uur. In beide Vieringen zijn er cantors van Vox Odicensis.
Genodigden zijn de naasten van de 11 overledenen in het afgelopen jaar.
 
Voor de niet-genodigden staan we stil bij Allerzielen, in de Woord- en Gebedsviering met als voorganger Ine Sturkenboom van zondag 1 november om 11.00 uur.
In deze zondagviering noemen we eveneens de namen van de 11 overledenen van het afgelopen jaar en ontsteken we een kaars per overledene en een 12e kaars voor alle niet-genoemde overledenen. Voor de opgegeven (mis)intenties bij Allerzielen worden in de drie Vieringen ook gebeden bij de Voorbede.
 
Alternatief voor Lichtjesbijeenkomst Algemene Begraafplaats
In verband met Covid-19 is er dit jaar geen Lichtjesbijeenkomst op de Algemene begraaf­plaats. Van maandag 26 okt. t/m maandag 2 nov. staan achterin de kerk bij de Mariakapel graflichtjes. Deze kunnen – zoals gebruikelijk tegen een vrijwillige bijdrage – worden meegenomen.De vrijwillige bijdrage kan in het zwarte offerblok aan de kant naast de deur (boven de tafel) worden gedaan. Op een tijdstip dat nabestaande(n) passend vindt/vinden, kunnen zij een lichtje bij het graf/urnruimte plaatsen.
Verder bieden we de mogelijkheid op de begraafplaats – uitsluitend op verzoek – van graf-/urnruimte-zegening op 2 november van 14.00 tot 15.00 uur.
U hoeft zich hiervoor niet van te voren op te geven.