Nieuwe Round Robin van start

Dit najaar begint een nieuwe editie van de Round Robin. Dit keer is het thema: “Een nieuw begin”. Iedere deelnemer aan de Round Robin start met een leeg boekje (zelf aan te schaffen). Dit boekje wordt doorgegeven van de ene deelnemer naar de andere, zodat het na een aantal maanden weer bij jou thuiskomt. Aan elk boekje voeg jij als deelnemer jouw bijdrage toe: een gedicht dat jou raakt, een herinnering, een foto, een tekening of andere creatieve uiting, een bespiegeling op een onderwerp dat jou bezighoudt etc. Kortom: iets waarmee jij een ander blij kunt maken. Inspiratie kun je deze editie halen uit het thema Een nieuw begin: wat betekent/betekende dat voor jou?

De doorgeeffrequentie van het boekje ligt op drie weken (rond de kerst/oud-en-nieuw op vier weken). De precieze data ontvang je bij de start van het project. Ook de lijst met deelnemers en het adres waar jij steeds het boekje mag bezorgen worden dan naar je gemaild. De dag dat jouw boekje op reis gaat, staat gepland op: zondag 1 november 2020. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal het in het voorjaar bij je terug zijn, maar dan gevuld en wel met de bijdragen van de andere deelnemers aan de Round Robin. Om nog heel vaak in te bladeren, om nog heel lang van te genieten.

Round Robin start op zondag 1 november 2020, aanmelden uiterlijk zondag 25 oktober 2020 via vitaliteit.nicolaaskerkodijk@gmail.com.